Over mij

Over john

Hé, ik ben John S. ten Hoeve, een 54-jarige fotograaf uit het prachtige Flevoland. Fotografie is echt mijn passie, man! Ik vind het te gek om portretten, interieurs, landschappen en steden vast te leggen tijdens mijn reizen.

Het vastleggen van de persoonlijkheid en de unieke uitdrukkingen van mensen in portretten heeft me altijd gefascineerd. Het is zo gaaf om de emoties en de schoonheid van elk individu in mijn foto’s te kunnen vangen. Interieurontwerp en architectuur inspireren me ook enorm. Het is een uitdaging waar ik van hou: interieurs vastleggen met hun unieke sfeer en details. Ik speel graag met licht, compositie en perspectief om de essentie van een ruimte vast te leggen.

Landschappen en steden, man, die zijn echt eindeloos inspirerend voor me. Tijdens mijn reizen probeer ik de schoonheid en diversiteit van de wereld om ons heen vast te leggen. Van adembenemende landschappen tot bruisende stadsgezichten, ik wil gewoon de unieke sfeer en het karakter van elke plek vastleggen. Als semi-professionele fotograaf blijf ik altijd streven naar groei en verbetering. Ik wil blijven leren, experimenteren en nieuwe technieken ontdekken om mijn skills te verbeteren. Mijn doel is om anderen te inspireren en te raken met mijn foto’s, ze echt mee te nemen op een visuele reis door mijn werk.


groet!


John

Talk to us

Have any questions? We are always open to talk about your business, new projects, creative opportunities and how we can help you.